Zelf je huis verkopen samen met Wonex.nl

Zelf huis verkopen

De voordelen van jouw huis zelf verkopen

Jouw huis zelf verkopen heeft een groot aantal voordelen. Je kunt flink op kosten besparen, je kunt sneller schakelen en hebt volledig inzicht in de populariteit van jouw woning. Daarnaast kun je jouw enthousiasme over jouw eigen woning snel delen met potentiële kopers door jouw woning zelf te verkopen.

Bespaar op makelaarskosten

Eén van de grootste voordelen is dat je flink kunt besparen op makelaarskosten. Waar je bij een makelaar een gemiddelde courtage betaalt van 1 tot 1,5 procent (bron: Vereniging Eigen Huis), betaal je bij een online makelaar vaak een éénmalig bedrag. Voor dit bedrag worden verschillende diensten geleverd waarmee je in staat gesteld wordt om snel en eenvoudig jouw huis onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Zelf de controle over de verkoop van uw huis

Door zelf de verkoop van uw huis te verrichten, behoudt je de volledige controle en flexibiliteit over de verkoop van jouw huis. Bezichtigingen kun je zelf afstemmen met potentiële kijkers. Wil je de vraagprijs wijzigen of ben je niet tevreden over de foto's die getoond worden in het aanbod of op Funda? Dan kan dit snel aangepast worden.

Kennis over uw woning

De persoon die het beste jouw woning kent ben je zelf. Door jouw enthousiasme over te brengen aan de bezichtiger vergroot je jouw kans van slagen. De kopers vinden het vaak erg prettig dat zij begeleid worden door de eigenaar zelf. De sfeer is vaak informeler, daarnaast kunnen vragen uit de eerste hand beantwoord worden. Tussenkomst van een makelaar is niet nodig, dat maakt verkopen pas simpel!

De valkuilen van jouw huis zelf verkopen

Naast de voordelen van het verkopen van uw huis, zijn er ook een aantal valkuilen. Potentiële kopers kunnen het je knap lastig maken in de onderhandelingsfase. Daarnaast is het altijd prettig om te weten aan welke stap je toe bent.

Zelf onderhandelen

Ben je toegekomen aan de onderhandelingsfase en ben je hier geen ster in? Zorg er dan voor dat je een makelaar of iemand in jouw omgeving in de arm neemt die je hiermee kan helpen. De onderhandelingen zijn vaak een lastige fase. Het is prettig als je dit met zekerheid en een goed gevoel doorloopt.

Vervolgstappen

Eénmaal tot een overeenkomst gekomen? Dan moet er nog veel geregeld worden. Er moet een koopcontract opgesteld worden, een afspraak gemaakt worden met een notaris en jouw woning moet uit de verkoop gehaald worden. Wonex.nl helpt je bij het opstellen van een koopcontract. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor alle vragen rondom de verkoop van jouw woning.

Zelf uw huis verkopen in 3 eenvoudige stappen

Jouw huis zelf verkopen kan op verschillende manieren. Dankzij Wonex.nl is het mogelijk om uw huis te verkopen in drie simpele stappen:

  1. Advertentie voorbereiden
  2. Woning promoten
  3. Woning verkopen

Lees hier meer over op de pagina 'Hoe werkt het'.

Wonex.nl biedt verschillende mogelijkheden om jouw woning zelf te verkopen. Bekijk deze mogelijkheden of neem contact op voor een informerend gesprek. Bel 088 40 40 600 of mail info@wonex.nl.

Waarom Wonex.nl?

  • Snelle publicatie op Funda en Wonex.nl
  • V-bord, raamposter en sticker
  • Advies woningwaarde door taxateur
  • Begeleiding bij onderhandeling
  • Uitstekende klantenservice

Funda cijfer

8,7
Alle referenties

Meer informatie

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup