Wonex Simpel
Wonex Extra
Wonex Exclusief
Wonex Verhuur

Wat kost het?

Bekijk ook onze aantrekkelijke opties!
Wonex Simpel Wonex Extra Wonex Exclusief Wonex Verhuur
Voor de echte doe-het-zelver. Alles wat je nodig hebt om goedkoop zelf je huis te verkopen. Geen maanden de tijd? 'Wonex Extra' bevat alles wat je nodig hebt om extra snel zelf je huis te verkopen. Snel verkopen tegen de beste prijs? Vergroot je kansen en promoot je huis als een echte professional. Wil je jouw huis te huur aanbieden op Funda? Dan is 'Wonex Verhuur' de ideale oplossing.
1 Voorbereiding
Advies woningwaarde door lokale NVM-makelaar Ja Ja Ja
Ondersteuning bij het maken van de advertentie Ja Ja Ja Ja
 
2 Promotie
Vermelding op Funda en Wonex.nl Ja Ja Ja Ja
V-bord met raamposter / te huur raamposter Ja Ja Ja Ja
Digitale brochure Ja Ja Ja Ja
Promotie via social media Ja Ja Ja Ja
Statistieken van de bezoekersaantallen op Funda Ja Ja Ja Ja
Gratis open huis vermelding op Funda Ja Ja Ja
Gratis wijzigingen aanbrengen in jouw advertentie Ja Ja
1 maand promolabel voor prominente plaats op Funda Ja Ja
Fotovideo van jouw woning Ja
Professionele fotografie Ja
Interactieve plattegrond Ja
Gratis V-bord t.b.v. open huizendag Ja
 
3 Verkoop
Onderhandeling door makelaar Ja Ja Ja
Koop-/huurovereenkomst opstellen Ja Ja Ja
 
Eenmalige kosten
€ 390,-
Bestellen
€ 550,-
Bestellen
€ 970,-
Bestellen
€ 350,-
Bestellen

3D Fotografie woning

€ 325,- (per keer)

3D-fotografie is een unieke en nieuwe manier om uw woning te presenteren. Geïnteresseerden in uw woning kunnen nu virtueel door uw woning lopen en zo al een uniek beeld krijgen van de woning. Door middel van het Streetview-principe loopt men virtueel door de woning en kan men ook naar de verdiepingen. Primeur en uniek, laat uw woning opvallen met dit bijzondere product.

3D-fotografie wordt exclusief aan Wonex.nl aangeboden voor een actieprijs van slechts 325,- incl. BTW. Normale prijs € 365,- incl. BTW. Bekijk de presentatie en overtuig uzelf.

Plaatsing van dit product op Funda.nl is helaas nog niet mogelijk.

Professionele fotografie

€ 209,- (eenmalig)

Laat uw woning fotograferen door een professional. Met de fotografie van een woning wilt u indruk maken op potentiële kopers. Foto's zijn de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen. 20 tot 35 foto's zijn inbegrepen, inclusief fotobewerking.

 • Professionele fotografie
 • Professionele fotografie
 • Professionele fotografie

Professionele fotografie (budget)

€ 179,- (eenmalig)

Laat uw woning fotograferen door een professional. Met de fotografie van een woning wilt u indruk maken op potentiële kopers. Foto's zijn de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen. 10 tot 15 foto's zijn inbegrepen, inclusief fotobewerking.

Professionele fotografie (groot)

€ 259,- (eenmalig)

Laat uw woning fotograferen door een professional. Met de fotografie van een woning wilt u indruk maken op potentiële kopers. Foto's zijn de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen. 30 tot 45 foto's zijn inbegrepen, inclusief fotobewerking.

360-graden-foto's

€ 75,- (eenmalig)

Prikkel potentiële kopers met een ruimtelijke presentatie van uw woning. Laat ze virtueel rondkijken om uw woning optimaal te beleven. Uw woning wordt langer bekeken, wat de verkoopkans vergroot. Let op: deze optie is alleen leverbaar in combinatie met een fotopakket. Aan de plaatsing van 360-graden-foto's op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

 • 360-graden-foto's
 • 360-graden-foto's
 • 360-graden-foto's

Woningvideo

€ 90,- (eenmalig)

Met een woningvideo wordt de woning op speelse wijze gepresenteerd en behaalt u een hogere ranking in de zoekresultaten van Funda.

Aan de plaatsing van een fotovideo op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

Tekst

€ 80,- (eenmalig)

Laat het schrijven van een pakkende tekst over aan een professional. Lever de kenmerken van uw woning aan en u ontvangt een tekst die bezoekers uitnodigt om uw woning te bekijken.

Hoogtefotografie. Een foto op 8 meter hoogte

€ 125,- (eenmalig)

Bent u op zoek naar een manier om uw woning op te laten vallen? Dan is hoogtefotografie uitermate geschikt! Hoogtefoto’s zien er indrukwekkend uit en vallen op tussen andere foto’s van koopwoningen. Het perspectief van een hoogtefoto is veel attractiever dan foto’s die vanuit lage standpunten zijn genomen. Uw woning, tuin en omgeving worden met hoogtefotografie op een unieke wijze gepresenteerd.

Plattegrond

€ 89,- (eenmalig)

Geef een beter inzicht in uw woning. De plattegrond is in 2D én 3D vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken en zelfs inrichten, waardoor uw woning langer wordt bekeken. Let op: aan de plaatsing van de plattegrond op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

 • Plattegrond
 • Plattegrond
 • Plattegrond

StyleSwitcher

€ 59,- (eenmalig)

StyleSwitcher visualiseert de potentie van een woning door digitale restyling. De verkoop van een woning kan lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur niet meer van deze tijd is. Potentiële kopers zijn vaak niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Met digitale restyling kunt u zichtbaar maken hoe een bestaande woning eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte.

Dit product betreft een interieurimpressie gebaseerd op een foto van de bestaande situatie. Door middel van het kiezen van een interieur stijl krijgt u een andere sfeerimpressie van de ruimte.

Let op! De indeling van de impressie wordt gebaseerd op de originele foto. Kiest u voor dit product dan is het na het opleveren van de final niet mogelijk de impressie kosteloos te wijzigen. Natuurlijk worden eventuele constructuele fouten wel kosteloos hersteld.

 • StyleSwitcher
 • StyleSwitcher
 • StyleSwitcher

StyleSwitcher Interactief

€ 119,- (eenmalig)

Dit product betreft een interieurimpressie in de vorm van een online applicatie gebaseerd op een foto van de bestaande situatie. Door middel van het kiezen van een interieur stijl krijgt u een andere sfeerimpressie van de ruimte. In de nieuwe situatie is het mogelijk te switchen tussen verschillende vloeren en wanden. In deze applicatie wordt zowel de bestaande als de nieuwe situatie weergegeven.

Let op! De indeling van de impressie wordt gebaseerd op de originele foto. Kiest u voor dit product dan is het na het opleveren van de final niet mogelijk de impressie kosteloos te wijzigen.

Wenst u meer inspraak op de interieurimpressie met betrekking tot de interieurstijl/-indeling of het visualiseren van constructieve ingrepen, neem dan contact met ons op.

360 graden StyleSwitcher

€ 159,- (per keer)

Dit product betreft een interieurimpressie in de vorm van een online applicatie gebaseerd op een 360 graden foto van de bestaande situatie. Door middel van het kiezen van een interieur stijl krijgt u een andere sfeerimpressie van de ruimte. Het is in deze applicatie mogelijk om de volledige ruimte in 3D te bekijken, in zowel de bestaande als de nieuwe situatie.

Let op! De indeling van de impressie wordt gebaseerd op de originele foto. Kiest u voor dit product dan is het na het opleveren van de final niet mogelijk de impressie kosteloos te wijzigen.

Heeft u geen 360 graden foto van de bestaande situatie, neem dan contact met ons op.

Inmeten plus interactieve plattegronden

€ 175,- (eenmalig)

Uw woning wordt professioneel ingemeten. De plattegrond is in 2D én 3D vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken en zelfs inrichten, waardoor uw woning langer wordt bekeken. Let op: aan de plaatsing van de plattegrond op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

Update foto's

€ 50,- (per keer)

Nadat u in Mijn Wonex de foto's van uw woning heeft gewijzigd, bestelt u deze update om de foto's op Funda en Wonex.nl te vervangen.

Update Woning-Website-Brochure

€ 85,- (per keer)

Bestel deze update om de wijzigingen foto's, tekst en plattegronden te verwerken van uw Woning-Website-Brochure.

De te wijzigen foto's, teksten en/of plattegronden kunt u mailen aan info@wonex.nl

Woning-Website-Brochure

€ 390,- (eenmalig)

Wonex.nl biedt U de meest moderne en professionele presentatie om succesvol uw huis te verkopen. Uw eigen woning-website-brochure met maximaal full screen beeld op uw eigen URL.

Voorbeeld: http://tekoopbijwonex.nl/tekoopbijwonex.nl/

Maximale meerwaarde voor de verkoop van uw huis.

Waarom uw eigen Woning-website-brochure?

 • Het is de meest onderscheidende online multimedia brochure voor uw huis.
 • Uw huis krijgt maximale en exclusieve aandacht op een eigen URL (webadres)
 • Gemakkelijk te delen met de rest van de wereld, via App, SMS, Social Media, waarmee uw woning overal ter wereld de huiskamers binnen komt in full screen formaat.
 • Wonex.nl deelt uw URL met de hele wereld via Social Media en online.
 • Uw eigen materiaal, teksten, foto’s en plattegronden worden verwerkt. Naar wens kunt u deze onderdelen ook professioneel aankopen bij Wonex.nl
 • Zeer betaalbaar en snel geleverd, direct toepasbaar voor de verkoop van uw huis.

V-bord

€ 27,50 (per keer)

Met een extra V-bord laat u zien dat uw woning te koop of al verkocht is. Dit V-bord wordt geleverd inclusief een verkocht-sticker.

Tuinbord

€ 110,- (per keer)

U wilt uw woning verkopen. Met een tuinbord kunnen voorbijgangers er niet meer omheen. Het tuinbord wordt geleverd inclusief een verkocht-sticker. Het tuinbordframe is een modern opvallend lichtgewicht frame welke voorzien is van een grote opvallende banner. Het frame is zeer makkelijk hanteerbaar en kan zeer eenvoudig worden geplaatst. Het frame is opgebouwd uit een aluminium staander rond 48 mm welke aan de onderzijde is voorzien van een slimme grondpin waardoor het bord bij storm minder snel omvalt. De standaard afmeting van het bannerdoek is ca. 430x825 mm.

Raamposter

€ 15,- (per keer)

Met een extra raamposter laat u goed zien dat uw woning te koop is. Afmeting: H 59,5cm x B 42cm

Spandoek

€ 70,- (per keer)

U wilt uw woning verkopen. Met een spandoek kunnen voorbijgangers er niet meer omheen. Afmeting: 1,50x75 cm.

Tophuis/Toppositie

€ 130,- (per maand)

Versnel de verkoop van uw woning. Als Tophuis verschijnt uw woning bovenaan in de resultatenlijst van Funda. Door deze opvallende positie wordt uw woning sneller gevonden. Uw woning wordt tot wel zeven keer méér bekeken.

 • Tophuis/Toppositie
 • Tophuis/Toppositie

Funda Blikvanger

€ 100,- (per maand)

Door het grote aanbod op Funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. Een blikvanger biedt 40% meer presentatieruimte in de resultatenlijst, en zorgt ervoor dat de woning vaker wordt bekeken. Met Blikvanger vergroot u al vroeg in het zoekproces de zichtbaarheid van uw object of project, waardoor het nόg vaker wordt bekeken.

 • Funda Blikvanger
 • Funda Blikvanger

Woning in beeld (provinciaal)

€ 200,- (per maand)

Zet uw woning in de schijnwerpers. Uw woning is een maand lang direct zichtbaar op de homepage van Funda. U bereikt meer woningzoekers uit een provincie naar keuze.

 • Woning in beeld (provinciaal)

Woning in beeld (landelijk)

€ 530,- (per maand)

Zet uw woning in de schijnwerpers. Uw woning is een maand lang direct zichtbaar op de homepage van Funda. U bereikt meer woningzoekers uit het hele land.

Plaatsing plattegrond

€ 25,- (per jaar)

Geef een beter inzicht in uw woning. De plattegrond is in 2D én 3D vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken en zelfs inrichten, waardoor uw woning langer wordt bekeken.

 • Plaatsing plattegrond
 • Plaatsing plattegrond
 • Plaatsing plattegrond

Plaatsing 360-graden-foto's

€ 75,- (per jaar)

Prikkel potentiële kopers met een ruimtelijke presentatie van uw woning. Laat ze virtueel rondkijken om uw woning optimaal te beleven. Uw woning wordt langer bekeken, wat de verkoopkans vergroot.

 • Plaatsing 360-graden-foto's
 • Plaatsing 360-graden-foto's
 • Plaatsing 360-graden-foto's

Plaatsing video

€ 90,- (per jaar)

Uw woning speelt de hoofdrol op Funda. Met video geeft u het meest complete beeld van uw woning. Een goede videopresentatie heeft bijvoorbeeld een voice-over en achtergrondmuziek. Het vermelde tarief is exclusief de kosten voor het produceren van de video.

 • Plaatsing video
 • Plaatsing video
 • Plaatsing video

Plaatsing Funda-Business

€ 350,- (per keer)

Funda in business is hét platform dat vraag en aanbod in zakelijk vastgoed bij elkaar brengt. Iedere maand telt funda in business 500.000 bezoeken en ruim 6 miljoen bekeken pagina's. Naast een professionele en uitgebreide presentatie van uw objecten biedt funda in business u middels bezoekstatistieken waardevolle inzichten in de getoonde interesse in uw aanbod.

Let op! Verlengingskosten na het eerste jaar bedragen € 150,- incl. BTW

Online Veiling met Funda

€ 85,- (per 3 maanden)

U kunt nu duidelijk kenbaar maken dat u een veilingobject aanbiedt op funda. Niet alleen is uw woning dan beter vindbaar, u krijgt ook een opvallende en informatieve toevoeging aan uw woning.

Let op! Dit product is enkel te bestellen als u uw woning ook aanmeldt bij een veilingpartij. Informeer bij ons welke partijen voor u geschikt zijn

Wonex-Verhuur

€ 350,- (eenmalig)

Met Wonex-Verhuur kunt u uw te koop staande woning ook te huur aanbieden op Funda en Wonex.nl. Ook verhuur onder de leegstandswet behoort tot de mogelijkheden.

Open Huizen Dag Topper

€ 79,- (per keer)

Spring eruit op funda tijdens de NVM Open Huizen Dag

In de aanloop naar de NVM Open Huizen Dag kunt u voor uw woning ook de Open Huizen Dag Topper bestellen. Met de Open Huizen Dag Topper wordt uw woning gedurende 10 dagen hoger in de zoekresultatenlijst op funda geplaatst. Daarbij valt de vermelding extra op door de magenta kleur.

De voordelen van de Open Huizen Dag Topper - Goed opvallen - Uw woning springt eruit door hogere plaatsing en duidelijke vermelding in de zoekresultaten Beter vindbaar - Uw woning wordt in aanloop naar de Open Huizen Dag gedurende 10 dagen vaker gevonden. Meer bekijks - Vaker gevonden, betekent ook meer kans op kijkers tijdens de NVM Open Huizen Dag!

 • Open Huizen Dag Topper

Open Huis Promotiepakket

€ 20,- (eenmalig)

U wilt deelnemen aan de Open Huizen Dag of organiseert zelf een Open Huis! Met ons Open Huis V-bord en Open Huis raamposter geeft u extra kenbaarheid en aandacht aan het Open Huis.

 • Open Huis Promotiepakket
 • Open Huis Promotiepakket

Bouwkeuring

vanaf € 200,- (eenmalig)

Informatie over dit product wordt spoedig geplaatst.

Energielabel

vanaf € 200,- (eenmalig)

Informatie over dit product wordt spoedig geplaatst.

Verkoopkeuring

vanaf € 200,- (eenmalig)

Informatie over dit product wordt spoedig geplaatst.

Opties

3D Fotografie woning

€ 325,- (per keer)

3D-fotografie is een unieke en nieuwe manier om uw woning te presenteren. Geïnteresseerden in uw woning kunnen nu virtueel door uw woning lopen en zo al een uniek beeld krijgen van de woning. Door middel van het Streetview-principe loopt men virtueel door de woning en kan men ook naar de verdiepingen. Primeur en uniek, laat uw woning opvallen met dit bijzondere product.

3D-fotografie wordt exclusief aan Wonex.nl aangeboden voor een actieprijs van slechts 325,- incl. BTW. Normale prijs € 365,- incl. BTW. Bekijk de presentatie en overtuig uzelf.

Plaatsing van dit product op Funda.nl is helaas nog niet mogelijk.

Professionele fotografie

€ 209,- (eenmalig)

Laat uw woning fotograferen door een professional. Met de fotografie van een woning wilt u indruk maken op potentiële kopers. Foto's zijn de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen. 20 tot 35 foto's zijn inbegrepen, inclusief fotobewerking.

 • Professionele fotografie
 • Professionele fotografie
 • Professionele fotografie

Professionele fotografie (budget)

€ 179,- (eenmalig)

Laat uw woning fotograferen door een professional. Met de fotografie van een woning wilt u indruk maken op potentiële kopers. Foto's zijn de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen. 10 tot 15 foto's zijn inbegrepen, inclusief fotobewerking.

Professionele fotografie (groot)

€ 259,- (eenmalig)

Laat uw woning fotograferen door een professional. Met de fotografie van een woning wilt u indruk maken op potentiële kopers. Foto's zijn de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen. 30 tot 45 foto's zijn inbegrepen, inclusief fotobewerking.

360-graden-foto's

€ 75,- (eenmalig)

Prikkel potentiële kopers met een ruimtelijke presentatie van uw woning. Laat ze virtueel rondkijken om uw woning optimaal te beleven. Uw woning wordt langer bekeken, wat de verkoopkans vergroot. Let op: deze optie is alleen leverbaar in combinatie met een fotopakket. Aan de plaatsing van 360-graden-foto's op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

 • 360-graden-foto's
 • 360-graden-foto's
 • 360-graden-foto's

Woningvideo

€ 90,- (eenmalig)

Met een woningvideo wordt de woning op speelse wijze gepresenteerd en behaalt u een hogere ranking in de zoekresultaten van Funda.

Aan de plaatsing van een fotovideo op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

Tekst

€ 80,- (eenmalig)

Laat het schrijven van een pakkende tekst over aan een professional. Lever de kenmerken van uw woning aan en u ontvangt een tekst die bezoekers uitnodigt om uw woning te bekijken.

Hoogtefotografie. Een foto op 8 meter hoogte

€ 125,- (eenmalig)

Bent u op zoek naar een manier om uw woning op te laten vallen? Dan is hoogtefotografie uitermate geschikt! Hoogtefoto’s zien er indrukwekkend uit en vallen op tussen andere foto’s van koopwoningen. Het perspectief van een hoogtefoto is veel attractiever dan foto’s die vanuit lage standpunten zijn genomen. Uw woning, tuin en omgeving worden met hoogtefotografie op een unieke wijze gepresenteerd.

Plattegrond

€ 89,- (eenmalig)

Geef een beter inzicht in uw woning. De plattegrond is in 2D én 3D vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken en zelfs inrichten, waardoor uw woning langer wordt bekeken. Let op: aan de plaatsing van de plattegrond op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

 • Plattegrond
 • Plattegrond
 • Plattegrond

StyleSwitcher

€ 59,- (eenmalig)

StyleSwitcher visualiseert de potentie van een woning door digitale restyling. De verkoop van een woning kan lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur niet meer van deze tijd is. Potentiële kopers zijn vaak niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Met digitale restyling kunt u zichtbaar maken hoe een bestaande woning eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte.

Dit product betreft een interieurimpressie gebaseerd op een foto van de bestaande situatie. Door middel van het kiezen van een interieur stijl krijgt u een andere sfeerimpressie van de ruimte.

Let op! De indeling van de impressie wordt gebaseerd op de originele foto. Kiest u voor dit product dan is het na het opleveren van de final niet mogelijk de impressie kosteloos te wijzigen. Natuurlijk worden eventuele constructuele fouten wel kosteloos hersteld.

 • StyleSwitcher
 • StyleSwitcher
 • StyleSwitcher

StyleSwitcher Interactief

€ 119,- (eenmalig)

Dit product betreft een interieurimpressie in de vorm van een online applicatie gebaseerd op een foto van de bestaande situatie. Door middel van het kiezen van een interieur stijl krijgt u een andere sfeerimpressie van de ruimte. In de nieuwe situatie is het mogelijk te switchen tussen verschillende vloeren en wanden. In deze applicatie wordt zowel de bestaande als de nieuwe situatie weergegeven.

Let op! De indeling van de impressie wordt gebaseerd op de originele foto. Kiest u voor dit product dan is het na het opleveren van de final niet mogelijk de impressie kosteloos te wijzigen.

Wenst u meer inspraak op de interieurimpressie met betrekking tot de interieurstijl/-indeling of het visualiseren van constructieve ingrepen, neem dan contact met ons op.

360 graden StyleSwitcher

€ 159,- (per keer)

Dit product betreft een interieurimpressie in de vorm van een online applicatie gebaseerd op een 360 graden foto van de bestaande situatie. Door middel van het kiezen van een interieur stijl krijgt u een andere sfeerimpressie van de ruimte. Het is in deze applicatie mogelijk om de volledige ruimte in 3D te bekijken, in zowel de bestaande als de nieuwe situatie.

Let op! De indeling van de impressie wordt gebaseerd op de originele foto. Kiest u voor dit product dan is het na het opleveren van de final niet mogelijk de impressie kosteloos te wijzigen.

Heeft u geen 360 graden foto van de bestaande situatie, neem dan contact met ons op.

Inmeten plus interactieve plattegronden

€ 175,- (eenmalig)

Uw woning wordt professioneel ingemeten. De plattegrond is in 2D én 3D vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken en zelfs inrichten, waardoor uw woning langer wordt bekeken. Let op: aan de plaatsing van de plattegrond op Funda zijn kosten verbonden, zie tabblad Funda-opties.

Update foto's

€ 50,- (per keer)

Nadat u in Mijn Wonex de foto's van uw woning heeft gewijzigd, bestelt u deze update om de foto's op Funda en Wonex.nl te vervangen.

Update Woning-Website-Brochure

€ 85,- (per keer)

Bestel deze update om de wijzigingen foto's, tekst en plattegronden te verwerken van uw Woning-Website-Brochure.

De te wijzigen foto's, teksten en/of plattegronden kunt u mailen aan info@wonex.nl

Woning-Website-Brochure

€ 390,- (eenmalig)

Wonex.nl biedt U de meest moderne en professionele presentatie om succesvol uw huis te verkopen. Uw eigen woning-website-brochure met maximaal full screen beeld op uw eigen URL.

Voorbeeld: http://tekoopbijwonex.nl/tekoopbijwonex.nl/

Maximale meerwaarde voor de verkoop van uw huis.

Waarom uw eigen Woning-website-brochure?

 • Het is de meest onderscheidende online multimedia brochure voor uw huis.
 • Uw huis krijgt maximale en exclusieve aandacht op een eigen URL (webadres)
 • Gemakkelijk te delen met de rest van de wereld, via App, SMS, Social Media, waarmee uw woning overal ter wereld de huiskamers binnen komt in full screen formaat.
 • Wonex.nl deelt uw URL met de hele wereld via Social Media en online.
 • Uw eigen materiaal, teksten, foto’s en plattegronden worden verwerkt. Naar wens kunt u deze onderdelen ook professioneel aankopen bij Wonex.nl
 • Zeer betaalbaar en snel geleverd, direct toepasbaar voor de verkoop van uw huis.

V-bord

€ 27,50 (per keer)

Met een extra V-bord laat u zien dat uw woning te koop of al verkocht is. Dit V-bord wordt geleverd inclusief een verkocht-sticker.

Tuinbord

€ 110,- (per keer)

U wilt uw woning verkopen. Met een tuinbord kunnen voorbijgangers er niet meer omheen. Het tuinbord wordt geleverd inclusief een verkocht-sticker. Het tuinbordframe is een modern opvallend lichtgewicht frame welke voorzien is van een grote opvallende banner. Het frame is zeer makkelijk hanteerbaar en kan zeer eenvoudig worden geplaatst. Het frame is opgebouwd uit een aluminium staander rond 48 mm welke aan de onderzijde is voorzien van een slimme grondpin waardoor het bord bij storm minder snel omvalt. De standaard afmeting van het bannerdoek is ca. 430x825 mm.

Raamposter

€ 15,- (per keer)

Met een extra raamposter laat u goed zien dat uw woning te koop is. Afmeting: H 59,5cm x B 42cm

Spandoek

€ 70,- (per keer)

U wilt uw woning verkopen. Met een spandoek kunnen voorbijgangers er niet meer omheen. Afmeting: 1,50x75 cm.

Tophuis/Toppositie

€ 130,- (per maand)

Versnel de verkoop van uw woning. Als Tophuis verschijnt uw woning bovenaan in de resultatenlijst van Funda. Door deze opvallende positie wordt uw woning sneller gevonden. Uw woning wordt tot wel zeven keer méér bekeken.

 • Tophuis/Toppositie
 • Tophuis/Toppositie

Funda Blikvanger

€ 100,- (per maand)

Door het grote aanbod op Funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. Een blikvanger biedt 40% meer presentatieruimte in de resultatenlijst, en zorgt ervoor dat de woning vaker wordt bekeken. Met Blikvanger vergroot u al vroeg in het zoekproces de zichtbaarheid van uw object of project, waardoor het nόg vaker wordt bekeken.

 • Funda Blikvanger
 • Funda Blikvanger

Woning in beeld (provinciaal)

€ 200,- (per maand)

Zet uw woning in de schijnwerpers. Uw woning is een maand lang direct zichtbaar op de homepage van Funda. U bereikt meer woningzoekers uit een provincie naar keuze.

 • Woning in beeld (provinciaal)

Woning in beeld (landelijk)

€ 530,- (per maand)

Zet uw woning in de schijnwerpers. Uw woning is een maand lang direct zichtbaar op de homepage van Funda. U bereikt meer woningzoekers uit het hele land.

Plaatsing plattegrond

€ 25,- (per jaar)

Geef een beter inzicht in uw woning. De plattegrond is in 2D én 3D vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken en zelfs inrichten, waardoor uw woning langer wordt bekeken.

 • Plaatsing plattegrond
 • Plaatsing plattegrond
 • Plaatsing plattegrond

Plaatsing 360-graden-foto's

€ 75,- (per jaar)

Prikkel potentiële kopers met een ruimtelijke presentatie van uw woning. Laat ze virtueel rondkijken om uw woning optimaal te beleven. Uw woning wordt langer bekeken, wat de verkoopkans vergroot.

 • Plaatsing 360-graden-foto's
 • Plaatsing 360-graden-foto's
 • Plaatsing 360-graden-foto's

Plaatsing video

€ 90,- (per jaar)

Uw woning speelt de hoofdrol op Funda. Met video geeft u het meest complete beeld van uw woning. Een goede videopresentatie heeft bijvoorbeeld een voice-over en achtergrondmuziek. Het vermelde tarief is exclusief de kosten voor het produceren van de video.

 • Plaatsing video
 • Plaatsing video
 • Plaatsing video

Plaatsing Funda-Business

€ 350,- (per keer)

Funda in business is hét platform dat vraag en aanbod in zakelijk vastgoed bij elkaar brengt. Iedere maand telt funda in business 500.000 bezoeken en ruim 6 miljoen bekeken pagina's. Naast een professionele en uitgebreide presentatie van uw objecten biedt funda in business u middels bezoekstatistieken waardevolle inzichten in de getoonde interesse in uw aanbod.

Let op! Verlengingskosten na het eerste jaar bedragen € 150,- incl. BTW

Online Veiling met Funda

€ 85,- (per 3 maanden)

U kunt nu duidelijk kenbaar maken dat u een veilingobject aanbiedt op funda. Niet alleen is uw woning dan beter vindbaar, u krijgt ook een opvallende en informatieve toevoeging aan uw woning.

Let op! Dit product is enkel te bestellen als u uw woning ook aanmeldt bij een veilingpartij. Informeer bij ons welke partijen voor u geschikt zijn

Wonex-Verhuur

€ 350,- (eenmalig)

Met Wonex-Verhuur kunt u uw te koop staande woning ook te huur aanbieden op Funda en Wonex.nl. Ook verhuur onder de leegstandswet behoort tot de mogelijkheden.

Open Huizen Dag Topper

€ 79,- (per keer)

Spring eruit op funda tijdens de NVM Open Huizen Dag

In de aanloop naar de NVM Open Huizen Dag kunt u voor uw woning ook de Open Huizen Dag Topper bestellen. Met de Open Huizen Dag Topper wordt uw woning gedurende 10 dagen hoger in de zoekresultatenlijst op funda geplaatst. Daarbij valt de vermelding extra op door de magenta kleur.

De voordelen van de Open Huizen Dag Topper - Goed opvallen - Uw woning springt eruit door hogere plaatsing en duidelijke vermelding in de zoekresultaten Beter vindbaar - Uw woning wordt in aanloop naar de Open Huizen Dag gedurende 10 dagen vaker gevonden. Meer bekijks - Vaker gevonden, betekent ook meer kans op kijkers tijdens de NVM Open Huizen Dag!

 • Open Huizen Dag Topper

Open Huis Promotiepakket

€ 20,- (eenmalig)

U wilt deelnemen aan de Open Huizen Dag of organiseert zelf een Open Huis! Met ons Open Huis V-bord en Open Huis raamposter geeft u extra kenbaarheid en aandacht aan het Open Huis.

 • Open Huis Promotiepakket
 • Open Huis Promotiepakket

Bouwkeuring

vanaf € 200,- (eenmalig)

Informatie over dit product wordt spoedig geplaatst.

Energielabel

vanaf € 200,- (eenmalig)

Informatie over dit product wordt spoedig geplaatst.

Verkoopkeuring

vanaf € 200,- (eenmalig)

Informatie over dit product wordt spoedig geplaatst.

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup