Je huis optimaal presenteren op Funda, Facebook en andere websites

Jouw huis optimaal presenteren

Vestigen van aandacht op jouw woning

Zodra je de voorbereidingen getroffen hebt en jouw huis presentatiewaardig is, zul je de aandacht moeten vestigen op jouw woning bij jouw doelgroep. Het vestigen van aandacht op jouw woning kan op veel manieren. Onderstaand een overzicht van een aantal mogelijkheden om jouw huis onder de aandacht te krijgen.

Jouw huis op Funda zonder makelaar

Bij de verkoop van jouw huis ontkom je er niet aan om jouw woning op Funda te plaatsen. Dit is bij uitstek de verzamelplaats waar woningzoekenden actief op zoek gaan naar te koop staande woningen. In het verleden was het plaatsen van uw huis alleen weggelegd in samenwerking met een NVM-makelaar. Dit is de exacte reden waarom een NVM-makelaar betrokken is bij Wonex.nl. Hij weet waar uw huis aan moet voldoen en weet uw huis op de juiste manier op Funda te plaatsen.

Uw huis te koop op andere websites

Naast Funda wordt uw huis automatisch geplaatst op Wonex.nl woningaanbod. Wonex.nl heeft maandelijks een groot aantal bezoekers die via het woningaanbod bekijken wat het aanbod is van te koop staande woningen in hun regio. Naast de website van Wonex.nl en Funda wordt uw huis vaak automatisch geïndexeerd door verschillende huizenzoekerverzamelsites (bijvoorbeeld www.jaap.nl en www.zah.nl).

Jouw huis te koop via social media

Naast Funda, de Wonex.nl-website en andere websites ontkom je tegenwoordig haast niet aan het publiekelijk maken van jouw huis via social media. Via de Facebook-pagina van Wonex.nl en de Twitter-pagina wordt jouw woning aangekondigd. Met een eenvoudige like of retweet kun je vervolgens jouw te koop staande woning delen via jouw eigen netwerk.

Andere manieren om jouw huis onder de aandacht te brengen

Naast de inzet van nieuwe media kan de inzet van traditionele media vaak nog erg effectief zijn. Bij de verkoop van jouw huis via Wonex.nl bieden wij je standaard een V-bord. Dit bord kun je op de gevel van jouw woning plaatsen. Hierdoor trek je de aandacht van passanten. Daarnaast kan het plaatsen van een advertentie in lokale, regionale of landelijke media veel reacties opleveren.

Heb je trouwens wel eens nagedacht over het ophangen van een advertentie in de supermarkten bij jou in de buurt?

Rondleiden van kijkers in jouw huis

Werpen de inspanningen zijn vruchten af en heb je potentiële kopers die jouw huis willen bekijken? Dan zullen zij een afspraak met jou maken voor een bezichtiging. Je zult de bezichtigingen zelf moeten verzorgen. Houd er daarom rekening mee dat je jouw agenda flexibel af kunt stemmen aan de behoefte van potentiële kopers.

Zorg er tijdens de rondleiding altijd voor dat de kijkers een zo volledig mogelijk beeld van jouw woning krijgen. Dit betekent dat ze zowel een beeld krijgen van de pluspunten, maar ook de punten van aandacht. Probeer hierbij een positieve lading te geven aan de punten van aandacht.

Bijvoorbeeld: deze badkamer is wat verouderd. Bij de waardebepaling is hier rekening mee gehouden. Dit biedt echter ook de mogelijkheid om een badkamer volledig naar eigen smaak te realiseren.

Waarom Wonex.nl?

  • Snelle publicatie op Funda en Wonex.nl
  • V-bord, raamposter en sticker
  • Advies woningwaarde door taxateur
  • Begeleiding bij onderhandeling
  • Uitstekende klantenservice

Funda cijfer

8,7
Alle referenties

Meer informatie

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup