Welkom op het Wonex Blog

Deel dit bericht op social media

Wonex.nl is een NVM-makelaar 2.0. Oftewel, wij gaan met onze tijd mee. Niet langer die non-transparante dienstverlening van de makelaar bij de verkoop van uw woning. Wij pleiten voor transparante dienstverlening. Op voorhand weten waar u aan toe bent en welke kosten u wel heeft en welke niet.

Wonex.nl is gebaseerd op het principe van zelf uw huis verkopen onder professionele begeleiding van onze NVM-makelaar. U doet de rondleiding en wij zijn uw sparringpartner tijdens het verkoopproces. Wij staan u bij met raad en daad zoals een goed makelaar betaamt.

Bij Wonex.nl betaalt u achteraf geen makelaarscourtage. Nee, bij ons betaalt u naar gelang uw pakketkeuze vooraf (www.wonex.nl/wat-kost-het) en wij zorgen dat uw woning prominent op Funda.nl en Wonex.nl komt. Al vanaf €550,- inclusief BTW een compleet verkooppakket.

Op onze website, www.wonex.nl, vindt u alle informatie. Ons bellen met uw vragen omtrent de verkoopmogelijkheden voor u is uiteraard ook mogelijk. Bel ons of dien een terugbelverzoek in. Wij komen graag met u in persoonlijk contact. Bel 088-4040600 of mail naar .

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup