Opslagruimte huren in Rotterdam; waarop letten bij het indelen van de opslag?

Deel dit bericht op social media

Tips voor indeling opslagruimte Rotterdam.

Als je een opslagruimte gaat huren in Rotterdam, wil je uiteraard niet een te kleine opslagbox hebben maar ook niet teveel betalen met een te grote ruimte. Een juiste indeling van de ruimte hanteren is hierin erg belangrijk. Zo maak je goed gebruik van de beschikbare ruimte in de opslag, waardoor je al je spullen erin kwijt kunt en geen onnodig te grote opslagruimte huurt. Maar hoe doe je dit het beste? Met onderstaande tips weet jij zeker dat je jouw opslagruimte in Rotterdam efficiënt gebruikt.

Tips voor indeling opslagruimte Rotterdam

Er bevinden zich vele verhuurders van opslagruimte in Rotterdam. Zij bieden opslagboxen aan in diverse formaten, van klein t/m groot. Via zogeheten calculators kun je bij hen precies uitrekenen hoe groot jouw opslag dient te zijn, op basis van de inboedel die je er wilt stallen. Vervolgens wordt precies aangegeven hoeveel kubieke meter, of vierkante meter, zij adviseren te huren. Met onderstaande tips weet je vervolgens zeker dat jij goed gebruik maakt van de hoeveelheid opslagruimte in Rotterdam.

Opslag in Rotterdam visualiseren

Heel eenvoudig: met pen en papier kun je jouw gehuurde opslagruimte gemakkelijk visualiseren. Teken uit welke spullen je waar in de opslagbox wilt plaatsen en hang deze tekening op in de opslagruimte in Rotterdam. Huur je gedurende een langere tijd een ruimte? Houd dan met het indelen van de opslag rekening met een pad naar de achterzijde van de opslagruimte, zodat je altijd bij jouw spullen kunt. Dankzij de tekening weet je ook altijd eenvoudig en snel waar welke inboedel staat opgeslagen in de self storage.

Meubels demonteren

Het lijkt vanzelfsprekend te zijn, maar we zien nog (te) vaak gebeuren dat men gemonteerde meubels in zijn geheel willen opslaan in de opslagruimte. Hierdoor staat de beschikbare ruimte al snel vol, terwijl de meubels ook gedemonteerd kunnen worden en de losse onderdelen eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden.

Inboedel beschermen tegen schade

Natuurlijk wil je dat jouw opgeslagen spullen goed bewaard blijven in de opslagruimte in Rotterdam. Kies daarom voor een ruimte met goed geconditioneerde opslagboxen. Maar je kunt zelf ook veel doen om ervoor te zorgen dat jouw inboedel geen schade krijgt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat losse spullen goed vast staan in de opslag. Zo kunnen spullen niet kapot vallen, op de rest van de inboedel. Daarnaast is het altijd goed om beschermfolie, zoals noppenfolie, te gebruiken en goede kwaliteit verhuisdozen. Op die manier kun je alles gerust opstapelen, zonder risico. Breekbare en waardevolle spullen kun je het beste als laatste stapelen, bovenop.

Goedkope opslagruimte Rotterdam

Nu je met deze tips jouw opslagruimte uitstekend kunt indelen, kun je aan de slag! Kies een betrouwbare locatie uit, vergelijk de prijzen goed zodat je een goede, maar goedkope opslagruimte in Rotterdam huurt en geniet van de extra ruimte die je hier thuis mee creëert door je inboedel elders op te slaan!

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup