NVM Open Huizen Dag 2017

Deel dit bericht op social media

Zaterdag 30 september a.s. van 11:00-15:00uur is er weer een NVM Open Huizen Dag!!

Tienduizenden woningverkopers zullen deelnemen aan deze dag. Zet u ook uw deur open?! 

Indien u nu besluit om uw woning vóór 25 september via Wonex aan te melden kunt u deelnemen aan de open huizen route en dit is geheel kosteloos! U ontvangt hier een gratis open huis poster van ons bij! 

Over de NVM Open Huizen route

Wonex organiseert op 30 september 2017 de NVM Open huizen route ofwel de Nationale Open huizen route. Van 11:00 tot 15:00 is het mogelijk voor verkopers om potentiele kopers zonder afspraak te ontvangen. Deze dagen zijn inmiddels één van de belangrijkste dagen waarop de woning voor een langere periode in de schijnwerper staat en de huizenzoekers massaal woningen kunnen bezoeken.

Zonder afspraak

Huizenzoekers kunnen op deze dag zonder afspraak, op een vrije zaterdag en geheel vrijblijvend meerdere favoriete woningen bezichtigen. 

Over Wonex.nl

Wonex.nl is een landelijk opererend NVM-makelaarskantoor en bestaat sinds 2006.

Wij staan voor het simpel verkopen van jouw woning. Samen. In 3 stappen: advertentie voorbereidenwoning promoten en woning verkopen

Zo houden wij het simpel

• Je schrijft zelf een tekst en maakt foto's van jouw woning. Wij plaatsen jouw advertentie op Funda, de website van Wonex.nl en onze social media.
• Je ontvangt promotiemateriaal in de vorm van een V-bord, raamposter en twee 'verkocht'-stickers. Wij nemen jouw woning op en geven een advies-vraagprijs.
• Je maakt zelf afspraken met kandidaat-kopers en leidt ze rond. Wonex.nl bemiddelt bij het onderhandelen en begeleidt de verkoop tot de notaris. 

Contact opnemen

Middels de gegevens aan de rechterkant of het contactformulier aan de onderkant van deze pagina kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup