Makkelijke kinderkamer styling tips en tricks

Deel dit bericht op social media

Veel nieuwe ouders hebben er niet aan gedacht, de kinderkamer is ook weer een kamer en moet ook van de nodige sfeer voorzien worden.

Veel nieuwe ouders hebben er niet aan gedacht, de kinderkamer is ook weer een kamer en moet ook van de nodige sfeer voorzien worden. En hier hangt ook vaak een stevig prijskaartje aan kinderkamer accessoires en meubelen zijn doorgaans niet goedkoop, althans niet de meer kwalitatieve en leuke en hippe. Daarom in dit artikelen delen we een aantal tips om een leuke look te creƫren in de kinderkamer voor ieder budget.

In de eerste plaats zouden we een aanbeveling willen doen om in ieder geval een handvol posters en prenten op de muren te hangen. Niet te veel, want overdaad schaadt. Maar een kale muur dat is helemaal niets voor een kinderkamer, dat is een faux pas. Het ligt natuurlijk aan de wensen van uw kind hoe oud deze is. Kleine tot middelgrote jongens willen misschien een poster van Ajax of Feyenoord aan de muur. Meisjes misschien van Taylor Swift. Maar men kan ook denken aan Scandinavisch design zoals van Mrs Mighetto en Majvillan die merken hebben hele leuke en vooral stijlvolle thema posters. Is weer eens wat anders dan standaard posters van voetballers en artiesten. In Nederland kan men dergelijke kinderkamer poster aanschaffen bij CozyKidz.nl.

Een tweede tip dan is vergelijkbaar met de eerste, maar ook op de vloer wilt men wat leuks te zien hebben. En op te spelen. Een vloerkleed dus. Fijn ook wanneer het herfst of winter is en het kouder is om met blote voetjes in ieder geval een beetje op te warmen met een goed vloerkleed. In dit segment zijn vooral de merken Naco, OYOY, FERM living en House Doctor aanraders. Uitermate stijlvol, eco-vriendelijk, betaalbaar en leuke designs. Ideaal dus voor iedere kinderkamer. Men kan deze kinderkamer vloerkleden vinden tevens bij CozyKidz en een handvol andere kinderinterieur webwinkels of tweedehands op Marktplaats.

Met een handvol posters en vloerkleden kan men op gemakkelijk wijze en goedkope wijze dus de kinderkamer van nieuw elan voorzien.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup