Je ramen op maat bekleed

Deel dit bericht op social media

Wil je een gordijn op maat of rolgordijn bestellen?

Het belang van de juiste raamdecoratie in bijvoorbeeld een woonkamer, keuken, of slaapkamer valt niet te onderschatten. Gordijnen betekenen meer voor ons interieur dan zomaar een manier om de eventueel spiedende blikken van voorbijgangers tegen te houden. Een mooie, gepaste gordijn draagt immers ook heel veel bij aan de stijl en de gezelligheid van je huis. Dat heeft men bij Ilumio maar al te goed begrepen. Zij verkopen je niet alleen dé gepaste gordijnen of rolgordijnen maar maken ze ook nog eens precies voor jou op maat.

Keuze in overvloed

Wie samen met ons een kijkje neemt op de website Ilumio.nl zal zien dat je daar een zeer uitgebreid assortiment aan onder andere rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen wordt aangeboden. Hoe je daar je keuze uit kan maken? Veel hangt natuurlijk af van de ruimte waarvoor de gordijnen straks moeten dienen. Wil je er je slaapkamer helemaal mee kunnen verduisteren? Dienen de gordijnen vooral als decoratie in je woonkamer of heb je een gordijn nodig om je privacy te bieden in je badkamer?

Waarom voor maatwerk kiezen?

Maatwerk zorgt voor dé perfecte look die jij voor jouw raam zoekt. Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller weten de mensen van Ilumio precies wat jij als klant wil en hoe ze jou kunnen helpen. Op jouw eenvoudige vraag komt een medewerker aan huis en bekijken jullie samen welke raamdecoratie het beste voor jouw thuis geschikt is. Dat advies is gratis en bovendien geheel vrijblijvend. Weet je wel welke gordijnen je precies wil, maar twijfel je nog over de kleur? Geen probleem. Bestel enkele kleurstalen en bekijk het allemaal rustig. Ga je dan zelf met je meetlint aan de slag, maar blijk je je achteraf toch een beetje te hebben vergist? Geen reden tot paniek. Ilumio verzekert je tegen een menselijk rekenfoutje en past de verkeerde afmetingen met plezier voor jou aan. Maatwerk mét expertise en een glimlach dus.

Wil je dus een gordijn op maat of rolgordijn bestellen, dan ben je bij Ilumio aan het juiste adres. Neem direct een kijkje op hun website.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup