Je eigen Jacuzzi in je badkamer

Deel dit bericht op social media

Droom jij al jaren over een eigen jacuzzi in je badkamer?

Droom jij al jaren over een eigen jacuzzi in je badkamer? Dan is dit wel zeker het moment dat jij je droom moet laten uitkomen. Soms mag je jezelf ook wel een beetje verwennen, en met een eigen hottub kun je dit ook wel zeker doen.  Want wat is nou lekkerder dan bubbelen in je eigen jacuzzi na een lange dag werken? Niks natuurlijk. Naast het feit dat dit extreem ontspannend is, zitten er nog meer voordelen aan verbonden.

Voordelen

Een van de voordelen is dat je jezelf een lekkere massage kan geven met de massagestralen van de jacuzzi. Je weet zelf natuurlijk ook het best wat je lekker vindt en met dit kan dan met de massagestralen. Daarnaast is een jacuzzi erg goed voor de bloed doorstroming. Door de hitte en de massagestralen wordt het bloed beter door je lichaam gecirculeerd.

Het is ook goed voor mensen die bijvoorbeeld reuma hebben. Door in het water te zitten voel je minder pijn en kan de stijfheid ook afnemen. Je kan dus met een paar keer per week in je eigen jacuzzi te zitten, de pijn makkelijk verminderen

Eigen budget

We snappen dat het een grote investeren is. Gelukkig is er voor iedereen wat. Zo kan je een kleinere jacuzzi nemen tegen een goedkopere prijs, maar natuurlijk ook een duurdere met alles erop en eraan. Wil je een tweepersoons jacuzzi of juist een hele grote voor grote groepen? Alles is mogelijk.

Weet jij nog niet zeker wat voor soort jacuzzi je wilt? Dan is het toch wel erg handig om eerst een oriënterende ronde te doen. Een van de experts op het gebied van jacuzzi’s is Fonteyn Spa. Het voordeel van deze aanbieder is dat je zelfs een van de baden kan komen testen.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup