Interieur Sissy-Boy

Deel dit bericht op social media

Is jouw huis toe aan een interieur upgrade? Bij Sissy-Boy ben je aan het juiste adres voor al je interieur items.

Is jouw huis toe aan een interieur upgrade? Bij Sissy-Boy ben je aan het juiste adres voor al je interieur items. Van grote banken tot aan kleine accessoires, we hebben alles in huis. Het maakt dus niet uit of je alleen kleine items wil veranderen, of juist voor een totale make-over wilt gaan. Kleed je huis aan op de manier die bij jou past. In deze blog vertellen we je graag hoe jij een verschil kan maken in je interieur. 

Kussens

Ben je uitgekeken op je zithoek, maar heb je geen zin om te veel geld uit te geven? Het veranderen van een bank wordt al snel een dure aangelegenheid. Focus je daarom eens op kussens op je bank. Deze zijn namelijk erg bepalend voor de uitstraling van je zithoek en zijn relatief makkelijk te verwisselen. Ga bijvoorbeeld in de winter voor kussens met een warmere kleur en gouden details om een cozy sfeer te creëren. In de zomer kan je de kussens afwisselen met andere kussens die lichtere, frisse kleuren hebben. 

Lampen

Bijna niets is zo bepalend voor sfeer als lampen. Bij Sissy-Boy hebben we daarom prachtige, iconische lampen ontwikkeld die echte eye catchers in een interieur zijn. Deze lampen geven onmiddellijk een warme sfeer aan een ruimte. Ook zijn lampen de perfecte manier om een stijl over te brengen. Ga bijvoorbeeld voor een grote rotan hanglamp in een open ruimte, of juist voor een leuke retro tafellamp voor op een bureau. 

Accessoires

It’s all in the details, right? Accessoires zijn een laagdrempelige manier om een frisse twist aan je interieur te geven. Denk bijvoorbeeld aan leuke kandelaren, fotolijstjes en vazen. Sissy-Boy heeft een ruim assortiment aan accessoires en je kan hier alle kanten mee op. Maak bijvoorbeeld eens een leuke thema hoek en kleed deze aan met accessoires die binnen het thema passen.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup