Ga aan de slag met tweedehands meubilair

Deel dit bericht op social media

Heb je er wel eens over nagedacht om eens te kijken naar tweedehands kantoormeubilair?

Een nieuw interieur voor op kantoor klinkt allemaal erg leuk, maar om voor meerdere medewerkers alleen al een nieuw bureau en een nieuwe stoel aan te schaffen is erg veel geld. Heb je er wel eens over nagedacht om eens te kijken naar tweedehands kantoormeubilair? Het is namelijk ook voor je medewerkers niet prettig om gebruik te moeten maken van meubilair wat eigenlijk gewoon aan vervanging toe is. Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor tweedehands meubilair, maar bij Lamers weet je zeker dat je goed zit.

 

De juiste plek

Bij Lamers ben je aan het juiste adres voor tweedehands kantoormeubilair.  Niet alleen kun je er terecht als je nieuwe meubels zoekt voor op kantoor, maar het is ook een goede plek om naartoe te gaan voor meubilair voor je thuiskantoor. Doordat er een tijd is waarin veel mensen thuis moeten werken, is het niet gegarandeerd dat iedereen beschikt over een goede thuiswerkplek. Het is daarmee ook zonde om veel uit te moeten geven aan nieuwe meubilair wat je misschien niet eens heel veel gaat gebruiken. Mocht je toch een kantoor willen creëren bij je thuis, dan kun je dus prima kiezen voor tweedehands meubilair.

 

Goede controles

Het meubilair wat Lamers verkoopt is goed gecontroleerd en zorgvuldig nagekeken. Daarnaast hebben alle meubels een optische en technische keuring doorstaan. Wanneer er onderdelen waren die niet meer naar behoren werkten, zijn deze vervangen. Door dit te vervangen word je ervan verzekerd dat het meubilair wat je koopt wel gewoon naar behoren werkt en niet alsnog na een paar keer gebruiken in elkaar stort. Ook worden de meubels stuk voor stuk goed gereinigd, want het blijven toch gebruikte producten. Tot slot wordt er door Lamers ook standaard garantie gegeven op hun producten, want het kan natuurlijk voorkomen dat het toch niet helemaal goed blijkt te zitten. Dit kan ook voorvallen bij producten die volledig nieuw zijn, dus daar is niks vreemds aan.

 

Een goed bureau

Ook voor een gebruikt bureau kun je terecht bij Lamers. Het is een prima alternatief voor het kopen van allerlei nieuwe bureaus en het heeft ook nog eens minder invloed op je budget. Het assortiment van bureaus is hoog en er zijn allerlei soorten merken te vinden. Het zijn dus zeker bureaus van goede kwaliteit, ondanks hun eerder gebruik. Ook de bureaus hebben namelijk alle keuringen van wat hierboven genoemd staat doorstaan, dus ben je ervan verzekerd dat je een goed bureau mee naar kantoor neemt.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup