Eetkamer trends 2018

Deel dit bericht op social media

Je eetkamer inrichtingen, een hele klus als je er een beetje iets moois van wil maken.

Je eetkamer inrichtingen, een hele klus als je er een beetje iets moois van wil maken. Maar niet onmogelijk! Zeker niet met de tips uit deze blog. In deze blog kun je lezen wat dé trends voor dit jaar zijn wat betreft het inrichten van jouw eetkamer.

Beton

Waar je vroeger hele inrichtingen vond met beton voor de industriële look, is het gebruik van beton nu veel minder, maar nog steeds aanwezig. Je kan het beton nu meer terugvinden in de details van de eetkamer. Hierbij kun je denken aan de vloer, het tafelblad of andere details.

Bankstellen

Een bankstel in je eetkamer klink misschien raar maar anno 2018 is het helemaal de trend. En hoe lekker is dat nou als je na het eten even lekker op de bank kan neerploffen en lekker kunt uitbuiken. Een bank kopen in de stijl van je eetkamer is natuurlijk moeilijk. Maar heb je nou veel betonnen details dan staat daar een zwarte leren bank echt supermooi bij.

Een bankstenenmuur

Als je aan een industrieel interieur denkt, dan denk je aan een bakstenen muur. Een bakstenenmuur is zeer makkelijk zelf aan te brengen, en je kunt hem de kleur geven die je zelf wenst. Een mooie kleur wit past geweldig bij het industriële interieur. En hoe je je bakstenenmuur het best afmaakt is met hoekbanken. Een hoekbank kan jouw bakstenen muur perfect afmaken en zorgen voor de juiste sfeer.

Industriële lampen

Zoals al eerdergenoemd de industriële stijl blijft maar terugkomen en dat blijft voorlopig ook wel even zo. Een industriële lamp kan jouw eetkamer afmaken. Of het nou een hanglamp of een rechtopstaande lamp is, als het de industriële stijl heeft dan zit je bijna altijd goed. Ook zijn lampen zeer praktisch voor het aanbrengen van sfeerverlichting. Met bepaalde kleuren licht creëer je de gewenste sfeer.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup