Een duurzame gietvloer met beton laten maken?

Deel dit bericht op social media

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen?

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen? De meeste mensen zorgen er eerst voor dat de basis goed is voordat ze het hele interieur gaan inrichten. De vloer is de basis van het interieur. Als de ondergrond gereed is dan kan de rest worden ingericht. Het is belangrijk dat de vloer goed afstemt met de rest van het interieur. Zodat je een eenduidige uitstraling krijgt. Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden op het gebied van vloeren. Een variant die steeds meer in opkomst is, is de gietvloer. Dit type vloeren is gemaakt van kunststof en wordt afgewerkt met een speciale coating. Het grote voordeel is dat de gietvloer erg lang meegaat, zeker als je het vergelijkt met andere type vloeren. Het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het gieten van een vloer, we vertellen je er graag meer over.

Waarom steeds meer mensen een gietvloer in huis halen? 

Als we kijken naar de verkoopcijfers in de vloerenbranche dan zien we dat de gegoten vloer flink in populariteit aan het stijgen is. Hier liggen een aantal voordelen aan ten grondslag. Allereerst is er de langere levensduur die we al even genoemd hebben. Een gietvloer kan wel tientallen jaren lang meegaan en in een goede staat blijven. Een ander groot voordeel is het onderhoud. Een kunststofvloer is onderhoudsarm. Last but not least, een gietvloer kan afgewerkt worden in veel verschillende stijlen. Het is zelfs mogelijk om een patroon of een afbeelding in de ondergrond aan te brengen.

Zelf een vloer gieten of een specialist inhuren?

Als je de keuze hebt gemaakt om een vloer in je woning te gieten dan moet je vervolgens bepalen of je dit zelf gaat doen of dat je hiervoor toch een specialist inhuurt. De voordelen mogen geen verrassing zijn. Als je het zelf doet kan je op de kosten besparen. En de spullen die je nodig hebt kan je eenvoudig online kopen op de Epoxywinkel. Echter, dan moet je het wel gelijk goed doen, anders kom je alsnog voor dubbele kosten te staan. De meeste mensen kiezen ervoor om een specialist in te huren die ervaring heeft op het gebied van het gieten van vloeren.

Kies voor de gietvloer met betonlook

Twijfel je nog tussen een kunststofvloer en een betonvloer omdat je de karaktervolle uitstraling van een betonvloer toch wel erg mooi vind? Maak je geen zorgen. Het is ook mogelijk om de kunststof gietvloer met een betonlook aan te brengen. Er is zelfs een bedrijf gespecialiseerd hierin, neem direct een kijkje op betonlookvloer.nl.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup