De sleutel tot overzicht in je werkplaats

Deel dit bericht op social media

Alles eruit halen wat erin zit.

 

We hebben het in dit geval over je werkplaats. Maar alles er weer in stoppen, is in de praktijk nog wel eens lastig. 

Tenzij je een waterdicht systeem denkt te hebben, natuurlijk. Maar ieder systeem is gebaseerd op regels. En het is algemeen bekend dat regels er zijn om niet nageleefd te worden. Kortom, het kan vaak heel goed uitpakken wanneer je deze methodiek van buitenaf opgelegd krijgt. Dat het systeem dus eigenlijk voor jou verzonnen wordt. Zo heb je je te houden aan regels waar jij betrekkelijk weinig aan kunt veranderen. 

Dit geldt voor zoveel zaken, maar we doelen hier in het bijzonder op het systematisch - daar hebben we weer een variant van dat woord - opbergen van je gereedschappen. Zo weet je precies waar alles ligt en wordt het ook geen hels karwei om die plek waar het hoort weer te vinden zodra het tijd wordt om op te gaan ruimen. Is dat precies hetgene dat nog ontbrak aan jouw geluk? Lees dan snel verder voor de ideale oplossingen op dit gebied!

Gereedschapset

Werkelijk? Konden we nou niks beters verzinnen? Mocht je dat denken, dan heb jij vast zo’n metalen kistje in je hoofd dat je overal mee naartoe neemt en dat soms zelfs meerdere verdiepingen heeft. Zo’n uitklap geval, weet je wel? Varianten daarvan zie je ook wel door vissers gebruikt worden. 

Maar dat bedoelen we niet. Deze gereedschapset is namelijk een grote metalen kast met overzichtelijke laden, voorzien van vormen waar alle specifieke onderdelen perfect in passen. Zo heb je geen enkel excuus meer om welk stuk gereedschap dan ook maar te laten slingeren!

Werkbank

Het nut hiervan hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Maar mocht je een nieuwe nodig hebben, dan kunnen we je een model aanbevelen dat een ladenblok en/of handige zijpanelen bevat waar je ook het een en ander in op kunt bergen. Die panelen maken je opbergsysteem extra efficiënt, aangezien je je belangrijkste tools direct kunt zien hangen.

Gereedschapwagen

Nog even terugkomend op die gereedschapset van eerder. Hoe praktisch is die nou eigenlijk? Want het is een kast die behoorlijk wat zal wegen, zeker zodra ie gevuld is. Dat maakt dit systeem natuurlijk niet zo mobiel. Mocht je werkplaats een groot oppervlak beslaan, dan moet je toch weer steeds heen en weer lopen. 

Tenzij er wieltjes onder je kast zitten! En dat is mogelijk in de vorm van een gereedschapswagen. Precies hetzelfde als bovengenoemde kast, alleen gemakkelijker heen en weer te transporteren. Zo heb jij je gereedschappen overzichtelijk waar en wanneer je wilt.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup