De opblaasbare jacuzzi

Deel dit bericht op social media

Een opblaasbare jacuzzi in de tuin is de ideale manier om te ontspannen na een lange week.

Een opblaasbare jacuzzi in de tuin is de ideale manier om te ontspannen na een lange week. Voor veel mensen is de jacuzzi een luxe die zij zich niet kunnen veroorloven, maar de opblaasbare jacuzzi brengt daar verandering in. In dit artikel zetten we alle voordelen van de opblaasbare jacuzzi voor je op een rij. 

Voordelig

Opblaasbare jacuzzi’s zijn tot de helft goedkoper dan de traditionele jacuzzi. Een traditionele jacuzzi kost een paar duizend euro, terwijl een opblaasbare een paar honderd zal kosten. 

Gemakkelijke installatie en verplaatsing 

De traditionele jacuzzi is groot en wordt op een vaste locatie gemonteerd. De opblaasbare jacuzzi daarentegen kan op verschillende momenten en verschillende locaties gebruikt worden omdat hij zich makkelijk laat leeglopen en opbergen wanneer deze niet nodig is. Heb je de opblaasbare jacuzzi eenmaal in huis? Dan heb je deze zelf binnen tien minuten opgezet en is hij klaar voor gebruik. Alles wat je nodig hebt om de jacuzzi op te zetten wordt afgeleverd bij de aankoop. De jacuzzi is ideaal voor wie een klein terras of een kleine tuin heeft. Je kunt hem zelfs in huis gebruiken tijdens de wintermaanden! Daarbij is hij makkelijk te verplaatsen en kun je je spa dus meenemen op vakantie of naar je vrienden. 

Geweldig comfort 

Veel mensen die een opblaasbare jacuzzi hebben aangeschaft merken op dat deze veel comfortabeler zitten dan de traditionele jacuzzi. De opblaasbare kuip van de jacuzzi is gemaakt van met lucht gevuld PVC, wat een stuk zachter aanvoelt dan het stijve glasvezel van de gewone jacuzzi. Omdat deze zo zacht aanvoelt zijn de wanden van de opblaasbare jacuzzi heerlijke hoofdsteunen. 

Energiezuinig 

Opblaasbare kuipen zijn veel vriendelijker voor je energierekening omdat deze enkel een ventilator en een pomp gebruiken en alleen aangesloten worden wanneer in gebruik. Een ingebouwde jacuzzi daarentegen staat altijd aangesloten. Daarbij heeft de opblaasbare versie lagere onderhoudskosten.

Onderhoudsvriendelijk 

In tegenstelling tot de traditionele jacuzzi zal een opblaasbare jacuzzi niet snel een lek of verstopping hebben. Wanneer dat wel het geval is, dan is het PVC veel makkelijker te bereiken en af te dichten.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup