De nieuwste trends voor je slaapkamer!

Deel dit bericht op social media

In deze blog geven we jou inzicht in de laatste trends voor de slaapkamer.

Waar vroeger je slaapkamer nog diende als een plek waar je enkel kwam voor je nachtrust, is het tegenwoordig een plek die net zo belangrijk is als je woonkamer. Zeg nou zelf, het is wel één van de kamers in je woning waar je het vaakst bent, dus waarom wel de liefde en aandacht geven aan het inrichten van je woonkamer, maar niet van je slaapkamer?

In deze blog geven we jou inzicht in de laatste trends voor de slaapkamer. Wat is populair en hoe kun je dit het beste toepassen binnen jouw slaapkamer?

De slaapkamersets, goedkoop & stijlvol!


Met slaapkamersets bedoelen we een set bestaande uit een één- of tweepersoonsbed, een kledingkast en bijbehorende nachtkastjes. Met een slaapkamerset ben je vaak niet een stuk voordeliger uit doordat je combinatiekorting krijgt, maar je creëert ook één geheel die volledig op elkaar aansluit. Een krachtige uitstraling die jouw slaapkamer direct een stuk luxueuzer laat ogen. 

Ook de slaapkamersets zijn uiteraard goed te combineren met de onderstaande trends en beschikbaar in diverse soorten, van modern tot tijdloos en van landelijk tot industrieel. Er zit altijd wel een stijl tussen die aansluit bij jouw wensen.

Kies voor massief hout en richt jouw slaapkamer landelijk in


Massief houten slaapkamermeubilair is meubilair van de allerhoogste kwaliteit. Robuust, loodzwaar en degelijk meubilair waar je jarenlang plezier van hebt. Het is niet alleen kwalitatief goed spul, maar het beschikt ook nog eens over een krachtige natuurlijke uitstraling. Steeds meer woonkamers worden ingericht met een landelijke uitstraling, waarom trek je deze landelijke uitstraling dan niet door naar je slaapkamer?

Een nadeel van massief houten slaapkamermeubilair is dat het een stuk duurder is dan standaard spaanplaat. Maar zeg nou zelf, een bed wat jarenlang meegaat moet goed zijn. Massief houten meubilair is van zeer hoogwaardige kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.

Speel in op de kleurtinten van je slaapkamer


Waar je vroeger nog wegkwam met een standaard witgeverfde slaapkamer en weinig kleurtinten, is het tegenwoordig helemaal hip om trendy kleuren te gebruiken. Denk aan kleuren zoals oud-roze en oker-geel of oker-bruin. Perfect te combineren met de kleuren van je dekbed en hoeslaken.

Stem twee tinten op elkaar af en maak van jouw slaapkamer een romantische kamer waar je met een glimlach binnenkomt.

Kies voor aanvullende accessoires en maak je slaapkamer helemaal af!


Waar je vroeger genoeg had aan een nachtlampje op je nachtkastje is het tegenwoordig al helemaal hip om je kamer te voorzien van staande lampen, een kleedje of een dierenprint en bijvoorbeeld wandplanken en houtstrips.

Ook planten zijn een ware aanvulling voor jouw slaapkamer. Creëer een perfecte afstemming tussen kleuren, accessoires en je meubilair en dan wordt ook jij wakker met een glimlach.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup