De klokken slaan in Breda

Deel dit bericht op social media

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Natuurlijk moet er voor zo’n enorm evenement van alles geregeld worden. Onder andere catering, kostuums, gastenlijst en… een locatie.

En om dat laatste hoef je je alles behalve zorgen te maken. Met een breed aanbod aan trouwlocaties in Breda om uit te kiezen, weten jullie zeker dat de dag van jullie dromen op rolletjes zal verlopen. Hebben jullie een bepaald soort omgeving of zelfs een thema in gedachten? Dan willen jullie natuurlijk wel een plek die op alle fronten hieraan voldoet. Pak groots uit met honderden gasten of houd ‘t zo intiem als je zelf wilt. Dat is uiteraard helemaal aan jullie.

Waar gaat jullie bruiloft in Breda plaatsvinden? We hebben drie prachtige locaties als voorbeeld genomen, maar dat is uiteraard slechts het tipje van de sluier. Heel veel plezier met het uitzoeken van de ideale zaal of tuin!

Oude Kerk Dongen

Een kerkelijke bruiloft was nog nooit zo mooi. Dat komt omdat de Oude Kerk Dongen precies zo kan worden ingericht als jullie willen, met kleuren die jullie als koppel symboliseren! Laat de loper uitrollen en ontvang jullie gasten binnen dan wel buiten in een indrukwekkend historisch kerkgebouw. Jullie kunnen 150 gasten uitnodigen, die getuige mogen zijn van jullie eeuwige belofte aan elkaar!

Zout&Citroen

Ook in Zout&Citroen is het mogelijk om buiten mekaar het jawoord te geven. Hier mogen 200 personen getuige van zijn! Bovendien vindt jullie grote feest plaats aan de rand van een schitterende vijver, gelegen aan het stadspark van Oosterhout. In het monumentale koetshuys van Slotje Brakestein om precies te zijn. Gaat jullie onvergetelijke dag hier plaatsvinden? Bekijk de foto’s van deze unieke locatie en boek!

Restaurant Boswachter Liesbosch

Verstopt in de bossen en ver weg van alle pottenkijkers vind je Restaurant Boswachter Liesbosch. Hier heb je de ruimte om met 300 man te vieren dat jullie in het huwelijksbootje stappen! Bovendien hoeven jullie niet eerst elders een receptie te houden en vervolgens naar hier te verkassen omwille van het feest. Alles kan op één en dezelfde plek! Bekijk de afbeeldingen van de schitterende Franse tuin en beginnen jullie samen maar vast met dromen...

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup