De ideale tuin

Deel dit bericht op social media

We kennen het allemaal wel je bent net verhuisd en hebt je woning binnen al helemaal af en ingericht maar nu moet je nog beginnen aan het inrichten van je tuin en hoe ga je dit doen?

We kennen het allemaal wel je bent net verhuisd en hebt je woning binnen al helemaal af en ingericht maar nu moet je nog beginnen aan het inrichten van je tuin en hoe ga je dit doen? Aller eerste is het verstandig om wat ideeën te verzamelen en andere tuinen te bekijken zodat je hier een beter beeld bij hebt. daarnaast moet het natuurlijk wel realistisch zijn. Maak een ontwerp voor jezelf of meerdere zodat je uiteindelijk kan kiezen welke het beste passen bij jouw wensen. Veel ruimte is belangrijk in een tuin je wilt namelijk wel nog kunnen bewegen en ontspannen, ook in een kleine tuin valt veel ruimte te creëren. Weet je niet hoe je dit precies moet aanpakken kan je altijd bedrijven inschakelen die jouw helpen bij het ontwerpen en het aanleggen van je tuin. 

Een veilige tuin is een veilig huis! 

Verder moet je naast het leuk inrichten van je tuin, met leuke plantjes, een luxe barbecue en een heerlijke loungebank ook denken aan de beveiliging van je tuin. Als je tuin namelijk al een goede beveiliging heeft maakt het voor het inbrekers nog moeilijker om binnen te kunnen komen. veel grote en alleen staande huizen bouwen tussen hun tuin en de weg vaak een stukje water zodat buitenstaanders niet gemakkelijk je huis bereiken zonder op te vallen. Ook staan er vaak enorme omheiningen omheen met gecodeerde hekken of poorten, waardoor binnen komen bij onmogelijk wordt. Een vaak over het hoofdgezien maar uitermate belangrijke veiligheidsmaatregel is de brievenbus! Plaats de brievenbus buiten je huis, bijvoorbeeld; een staande brievenbus voor het hekwerk zodat dieven in ieder geval niet via de brievenbus kunnen binnenkomen. door dit soort maatregelen te nemen maak je het inbrekers veel onaantrekkelijker om bij jouw huis in te gaan breken.

Reacties

Gratis proefaccount

Kijk vrijblijvend rond in 'Mijn Wonex'

Popup